Notícies Foto: Coopula MúsicaFoto: Coopula Música

“La magrana”, senzill d’avançament del primer disc de la banda La Cosina

31 març, 2023

El disc d’aquesta formació del Camp de Tarragona, s’estrenarà el pròxim 14 d’abril.

El grup musical La Cosina, format per músics del Camp de Tarragona, acaba de publicar el seu primer senzill, “La magrana”. La cançó és una explosió de ritme i energia, una barreja de música folk festiva i rock alternatiu que no deixa ningú indiferent.

La lletra de “La magrana” és una oda a la comunitat, una crida a la unió i a la solidaritat entre les persones que comparteixen un mateix entorn. La cançó ha estat escrita per Àngel Panicello i Clara Colom, líder del grup i exmembre del grup Roba Estesa, i transmet un missatge positiu i ple de vida que busca connectar amb l’esperit festiu i alegre de la gent.

“La magrana, entesa com un símbol d’unió, és una cançó que reivindica la comunitat com a eina de suport i solidaritat entre els membres d’un entorn concret. Un cant a les festes de poble, un cant a posar les persones més grans de la comunitat al centre, un cant que incita a ballar amb les persones que et rodegen i estimes. En definitiva, si pensem que cadascuna de nosaltres som una llavor que juntes formem una granada, sens dubte li trobarem la sal a la vida!”, ha explicat Clara Colom sobre el missatge de la cançó.

La música de La Cosina destaca per la seva originalitat i el seu tarannà únic, que combina la música tradicional catalana amb ritmes i sonoritats del rock i altres estils contemporanis. El grup està liderat per Clara Colom, qui ha trobat en aquest projecte una plataforma per a la seva creativitat i expressió artística. La seva trajectòria musical és extensa i variada, i ha participat en nombrosos projectes musicals a Catalunya i a tot el món.

“Estem molt emocionats de poder presentar ‘La magrana’ al món. És una cançó que representa el nostre esperit com a grup i la nostra passió per la música. Esperem que la gent gaudeixi i que els convidi a ballar i celebrar la vida!”, ha comentat Clara Colom sobre la publicació del senzill.
Comments are closed.

Back to Top ↑