Notícies Foto. DeliricsFoto. Delirics

La mallorquina Xisk es presenta amb “Sinceritat”

20 febrer, 2024

És un himne per a aquells que troben consol en la idea que, tot i estar lluny, els uneix alguna cosa més gran que la distància.

Amb arrels a Mallorca, Xisk destil·la riquesa cultural a través de la seva música, creant una connexió emotiva amb els seus oients. Explora les profunditats dels sentiments des d’una perspectiva feminista, oferint una visió única per comprendre allò que impulsa i mou les nostres ànimes. Amb una habilitat excepcional per traduir les emocions en melodies a través de la producció i inspirada per estils com el pop electrònic, Xisk convida a tothom qui l’escolta a una experiència sonora que va més enllà de la simple audició, explorant les complexitats de la motivació i el moviment interior.

Aquest 2024, la cantant mallorquina emprèn un nou camí de la mà del segell Delirics, amb qui presenta un primer avançament del seu primer disc amb “Sinceritat”, un tema pop electrònic i de drum and bass, que parla de la lluita contra la distància, de les sensacions de desig i de com cada moment lluny es converteix en un eco constant que ressona a la ment. Les paraules d’aquesta cançó -amb referents com Belén Aguilera, Britney Spears i Samuraï- t’envolten en una narrativa apassionada sobre l’espera i la connexió que transcendeix l’espai físic. Una expressió universal de com l’amor i la connexió poden persistir malgrat els obstacles.
Comments are closed.

Back to Top ↑