Notícies Foto: Sílvia PochFoto: Sílvia Poch

La Marfà presenta els artistes vinculats als programes de suport a la creació musical

7 març, 2023

Marala, Clara Peya, Carles Viarnès & Alba G. Corral, Alba Careta i Boom Boom Fighters & Cookah P són alguns dels artistes vinculats als programes d’aquesta temporada.

La Marfà – Centre de Creació Musical presenta els artistes i formacions vinculades als programes de suport a la creació i la producció musical d’aquesta temporada 2022-2023. L’equipament gironí impulsa divuit projectes mitjançant el programa d’acompanyament artístic, les ajudes per a primers enregistraments fonogràfics, les residències internacionals de creació, el programa d’orquestra resident i les coproduccions d’espectacles, amb la participació d’artistes com Marala, Clara Peya, Carola Ortiz, Carles Viarnès & Alba G. Corral, Alba Careta, o Boom Boom Fighters & Cookah P, entre d’altres. Durant aquest mes de març, s’obrirà la nova convocatoria artística per seleccionar els grups i formacions musicals per als programes de suport a la creació de la següent temporada 2023-2024.

El programa de suport a la creació de La Marfà inclou cinc línies que s’adrecen a diferents perfils de músic, des de l’escena amateur fins a músics professionals, donant suport als creadors musicals en totes les etapes de la seva carrera. Aquestes cinc línies contemplen, segons la necessitat de cada projecte, el finançament i suport econòmic, la cessió d’espais de treball, l’acompanyament i mentoria als artistes, i el treball en xarxa per sumar aliances i implicar diversos socis a l’entorn dels projectes.
Comments are closed.

Back to Top ↑