Notícies Foto: Ulisses OrtizFoto: Ulisses Ortiz

La Maria torna a Barcelona per fer sonar la seva veu a l’Auditori

22 novembre, 2023

La jove cantant d’Oliva gravarà un videoclip a l’antiga presó Model de la capital catalana.

Després de l’èxit aconseguit amb “Gall roig, gall negre”, La Maria visita els propers dies Barcelona per deixar empremta amb la seva veu a l’Auditori de la capital catalana i a la gala dels Premis Temps de les Arts.

La cantant d’Oliva serà a Barcelona aquest cap de setmana, 25 i 26 de novembre, participant en l’espectacle “Que no serveix de res tirar una pedra” que es podrà veure a l’Auditori. De la mà de La Sullivan, Pol Guasch, Berta Subirats i Mireia Calafell, aquesta proposta reuneix artistes de diferents disciplines per afirmar que no es pot crear si no és col·lectivament. En aquest sentit, La Maria serà una de les protagonistes de l’espectacle juntament amb Blanca Llum Vidal, Enric Casasses, Miquel Missé o Núria G. Lorang entre d’altres. La Maria interpretarà “Gall roig, gall negre” en l’espectacle.

Dilluns 27, serà el torn de preparar la participació de La Maria en la gala dels Premis Temps de les Arts i ho farà versionant i adaptant “I si canto trist”, la cançó de Lluís Llach en homenatge a Salvador Puig i Antich amb motiu de la seva execució a Barcelona l’any 1974. La cantant d’Oliva gravarà un videoclip a l’antiga presó Model interpretant “I si cante trista” per al programa cultural que dirigeix Lluís Danés en motiu de l’entrega dels guardons que atorga des de fa tres anys la revista El Temps de les Arts.
Comments are closed.

Back to Top ↑