Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

La rapera i ballarina Oli, en el seu nou senzill “Canyella”, ens canta en català

23 octubre, 2023

És un tema que parla de les relacions i les decisions passades de les quals hem après i ens han fet valorar estar amb un mateix i amb la gent que ens envolta.

Després de posar veu a l’EP del productor Toni Taboo: “Kontroversial”, juntament amb Nept1, i presentar el senzill “Polea” (produït per Deps), va fer un nou avançament del seu treball debut amb “A su manera” (produït per Er Coraje). Un tema dedicat a totes les que en algun moment, s’han sentit o han estat titllades “causes perdudes”, fent referència a acompanyar-nos en comptes de castigar-nos.

Ara -amb Toni Taboo a la producció- presenta l’últim avançament del seu nou disc amb “Canyella” (surt aquest divendres, dia 27). És un tema que parla de les relacions i les decisions passades de les quals hem après i ens han fet valorar estar amb un mateix i amb la gent que ens envolta. Un senzill que et fa créixer com a persona des de la soledat i al fi, saber abraçar-la.

L’Oli acaba d’engegar el seu projecte en solitari, amb energia i ganes de compartir el que ha estat cuinant a foc lent: lletres crues, però esperançadores i potents, que t’introdueixen en un món més crític i reflexiu.
Comments are closed.

Back to Top ↑