Notícies Foto: Grup EnderrockFoto: Grup Enderrock

La revista Enderrock celebra el 30è aniversari amb un número especial i un nou disseny gràfic

14 abril, 2023

La celebració de l’efemèride tindrà un cicle de quatre concerts amb dotze artistes el mes de maig als Jardins de Palau Robert de Barcelona.

Avui la revista Enderrock ha presentat el número especial dels 30 anys, juntament amb tota una sèrie d’accions i activitats per celebrar l’efemèride.

Ha obert l’acte Eva Pomares, directora general de difusió de la Generalitat, afirmant que “Enderrock ha fet créixer i ha abraçat la música del nostre país”. Lluís Gendrau, director de Grup Enderrock, ha volgut transmetre un agraïment a totes les persones que han fet possible la revista i ha comparat els 30 anys d’Enderrock amb una cursa de resistència d’alta muntanya, un esport de risc: “La majoria de vegades sumar periodisme i música –fer periodisme musical en aquest país– és com caminar per una corda fluixa, al límit del perill i gairebé sense xarxa de seguretat”.

També han intervingut en l’acte tres artistes que encarnen diferents generacions: Ven’nus (2000), Guineu (que va néixer, com Enderrock, el 1993) i Montse Castellà (1976) que han parlat de la seva relació amb la revista.

Ha tancat l’acte Oriol Duran, Secretari General de Mitjans de Comunicació, que ha volgut remarcar la importància dels subscriptors, els anunciants i els lectors. “Necessitem revistes i vida en català. Que hi hagi publicacions diverses, que tinguem la nostra Rolling Stone en català”. 

Enderrock va publicar el seu primer número la Diada de Sant Jordi de 1993, i aquest mes arriba als 30 anys de trajectòria amb 350 edicions mensuals com la capçalera cultural de referència de l’escena musical catalana.
Comments are closed.

Back to Top ↑