Notícies Foto: Vibra ComunicacióFoto: Vibra Comunicació

L’Acústica aposta, enguany, per la nova generació d’artistes catalans com Lal’Ba, Figa Flawas, Julieta, Triquell, Mushkaa o Socunbohemio

11 juliol, 2023

Anuncia una programació de prop de 40 actuacions.

Avui s’ha presentat la 20ª edició de l’Acústica, un dels pocs festivals ubicats en un centre urbà de casa nostra. Del 31 d’agost al 3 de setembre es disposaran tres escenaris al centre històric de Figueres, per on passaran més de 40 propostes musicals, de les quals 27 és el primer cop que hi actuïn. Una aposta clara per l’accés de la ciutadania a la cultura, ja que tots els concerts són amb entrada lliure.

Des de fa vint anys l’Acústica aposta sense complexos pels artistes catalans del moment. Tant els més consolidats o de més actualitat, com els emergents que ja destaquen i que el festival vol donar suport. Aquest fet transforma l’Acústica en el pal de paller de l’escena musical de cada temporada. Per això no ha d’estranyar que un any més, tot i el canvi generacional i estilístic de l’escena musical catalana actual, els principals artistes i els de més emergència del país continuïn apostant-hi.

El termòmetre musical del país que és l’Acústica, donarà cita als grans noms de la temporada com The Tyets, La Casa Azul, Stay Homas, Queralt Lahoz, Miki Núñez, La La Love You o Cala Vento.
Comments are closed.

Back to Top ↑