Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

Làminal ens avança, “Xarxa neuronal”

22 novembre, 2023

Connexió emocional entre el protagonista de la història i una intel.ligència artificial.

El seu primer disc, “(In)tacte”, que es publicarà el 2024, ens aproparà a moments de claustrofòbia i eufòria personal i col·lectiva; una dualitat que explora les dues cares de la moneda de la vida i de dos anys plens de contrastos. Aquest any 2023 -sota la producció de Miquel Cuixart a l’Estudi Sotrack- enregistren 10 cançons que transpiren una il·lusió intacta i omnipresent, malgrat els reptes i entrebancs viscuts.

El seu primer senzill, “Xarxa neuronal”, ens relata la connexió emocional entre el protagonista de la història i una intel·ligència artificial, que ell mateix ha construït i programat. La mirada exacta i freda de l’ànima artificial l’ajudarà a perpetrar el pla que vol fer canviar la humanitat. Soledat, tecnologia, drogues, amor i guerra. Un mosaic amplificat de la realitat actual.

Lāminal és un duet de pop electrònic format pel Carles Querol (Experiment Zero, First Aid Kit, 4hiverns) i Ramon Aragall (Els Amics de les Arts, Dorian, Outer Space, Cepeda), que va néixer l’any 2020.
Comments are closed.

Back to Top ↑