Notícies Foto: Guspira RecordsFoto: Guspira Records

Las Karamba estrenen “La humanitat”, la seva primera cançó en català

24 març, 2023

El conjunt musical està format per 6 veus originàries de Veneçuela, Cuba, Argentina i Països Catalans.

Després de publicar el seu primer àlbum “Camino así”, Las Karamba editen el seu primer senzill en català i amb un missatge cap a la necessitat oblidada de compartir i reconnectar amb els individus que habiten la societat.

Sobre l’estil musical, “La humanitat” és un guaguancó pròpiament dit i amb totes les seves lletres. Un estil cubà marcat per rumba amb fusions afrocubanes i un ritme ràpid i alegre. Un estil que ajuda a reflectir el sentit d’aquesta cançó per a dirigir a l’audiència cap a un missatge de comprensió col·lectiva.

“La humanitat” porta amb si llibertat i bona energia per a fer entendre que és possible forjar aliances i superar les barreres de l’individualisme. D’aquesta manera creure en la possibilitat d’aconseguir el canvi que moltes persones desitgen veure en el món. Elles mateixes ho diuen, “que sempre guanyi, la humanitat”. Un tema que porta de nou la multiculturalitat i que donarà nom a la gira d’aquest 2023 on ha s’ha confirmat les seves actuacions en sales i festivals de tot l’estat i també la seva presència internacional en festivals com el Jazz Maratonas a Lituània i al Festival Experimental a Mèxic.
Comments are closed.

Back to Top ↑