Notícies Foto: Kasba MusicFoto: Kasba Music

Lasta Sanco reivindica la terra, el seu producte i per extensió el territori

21 març, 2023

“La poma” és el primer avançament del seu proper àlbum.

Lasta Sanco van publicar el seu primer àlbum uns dies abans que es decretés el confinament. Les circumstàncies de la vida els hi van posar ben difícil però ells van fer tot el possible per mantenir viva la seva proposta i ara ens ho demostren amb la publicació del seu segon llarga durada que veurà la llum el 19 de maig.

Amb aquest disc el grup de Cervera vol presentar-se com un grup renovat, ressorgit després del malson que va significar la pandèmia, alhora que reivindica el seu arrelament, la vinculació explícita amb el territori del qual ha sorgit.

Presenten tanmateix una nova sonoritat sense perdre l’esència que ja van mostrar amb aquell primer disc, les arrels rítmiques africanes, tan presents amb la figura d’en Berni, el cantant, però ara amb unes bases electròniques que actualitzen la música multicultural des dels àmbits de la música de ball.

Bona mostra de tot plegat és aquest primer single, “La poma”, cantat en català però amb petites aportacions en lingala, la llengua familiar d’en Berni.




Comments are closed.

Back to Top ↑