Notícies Foto: Fresc FestivalFoto: Fresc Festival

L’edició 2023 del Fresc Festival es tanca amb 3.200 espectadors i un 82% d’ocupació  

14 juliol, 2023

El concert de Blaumut va tancar la sisena edició que ha venut 600 entrades més que l’any passat.

El Fresc, el Festival d’Estiu de Sabadell, va tancar dijous la seva sisena edició després d’aconseguir 3.200 espectadors en les 16 sessions que finalment s’han desenvolupat. Aquesta xifra representa un increment de 600 entrades més venudes respecte l’any passat i deixa l’índex d’ocupació global del Festival en un 82 per cent, tres punts per sobre del 2022.

“Són unes xifres excel·lents que, juntament amb el nivell i la qualitat artística de les propostes que hem presentat, converteixen aquesta edició en la millor de totes”, valora Joan Carles Sunyer, director de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, que impulsa el fresc amb BBVA Catalunya com a ‘partner’ principal.

Cinc de les setze propostes incloses al programa van exhaurir les localitats, en alguns casos amb molta antelació. Es tracta de les obres de teatre El tigre, de Ramon Madaula; Lazarillo de Tormes, amb Rafael Álvarez El Brujo; i M’esperaràs? de la companyia Estrena Morena. També van fer soldout el monologuista Magí Garcia ‘Modgi’, en aquest cas després d’una ampliació que va triplicar l’aforament previst inicialment, i el concert del grup Blaumut, que dijous va protagonitzar una espectacular cloenda del Fresc 23.

Sis espectacles més han passat pel Fresc amb una ocupació mitjana del 90 per cent. Es tracta dels concerts de Judit Neddermann, Montserrat Marti o Gemma 4; de les representacions teatrals Les bones intencions i Agència matrimonial Set d’Amor i del monòleg Quin pollastre! de Guillem Estadella.  “En algun d’aquests casos, la meteorologia ens ha jugat una mala passada perquè les tempestes de mitja tarda de la primera setmana van frenar la venda d’última hora”, analitza Sunyer.
Comments are closed.

Back to Top ↑