Notícies Foto: DiscmediFoto: Discmedi

Les Montses presenten el seu nou disc, “De tots colors”, al programa “ActualiCAT”

13 juny, 2023

Han escollit el programa d’OnaCat.Ràdio per donar a conèixer les 8 cançons del nou àlbum. Divendres, dia 16, a les 9h, 13h i 19h.

Les Montses és un dels nous grups de moda del panorama musical català. Els de Sant Vicenç dels Horts formen part de la nova fornada jove i fresca de grups emergents catalans. Després de publicar tres àlbums, i haver estat una de les bandes més escoltades a les radio fórmules ara ens presenten un nou disc que vol marcar un canvi: “De tots colors”.

La nova era de Les Montses, arriba amb un àlbum diferent del que han fet fins ara, marcat per una nova sonoritat sense perdre la seva essència. Manté trets identitaris com melodies enganxoses, bon rotllo i en menys mesura que en el passat, però encara presents, la guitarra acústica i el banjo. Aquest àlbum és el que més s’allunya del folk inicial que el grup venia treballant i ha volgut explorar incorporant tocs digitals i recórrer a una producció més actual posant-se a les mans del productor de moda Stefano Maccarrone   (Carlos Sadness, Rigoberta Bandini entre d’altres).

“De tots colors” és un conjunt de cançons fresques, amb una càrrega d’optimisme brutal i uns ritmes que conviden a la festa i al ball. Han sabut jugar amb l’electrònica, el pop i el folk  per vestir unes cançons que parlen de la vida, dels records i de l’amor. De reflexions, d’ alegries i de pors;  de les ganes de no perdre un minut i gaudir de tot i de tots/es,  de deixar enrere la toxicitat i d’obrir-te al futur  amb confiança.

“De tots colors” diuen, “és un àlbum més breu i més directe. Hi ha 8 cançons al disc, on hem buscat la pluralitat de composició dins del grup. A nivell líric hem volgut aprendre a comunicar-nos diferent també. En diversos temes expliquem situacions concretes des d’un prisma més personal i directe del que havíem fet fins ara. És un àlbum que es diferencia del que portàvem fent, sobretot pel canvi de sonoritat que hi hem buscat. Manté part de l’essència del que hem sigut, però hem afegit sonoritats diferents a les que veníem fent fins ara per sortir una mica de la nostra zona de confort”.

No us perdeu la visita de les Montses davant dels micròfons del programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio. Divendres, dia 16, a les 9h, 13h i 19h.
Comments are closed.

Back to Top ↑