Notícies Foto: Pugem als EscenarisFoto: Pugem als Escenaris

L’exposició “Pugem als Escenaris” arriba a Barcelona

10 maig, 2023

Per a la visibilització de la dona dins la indústria musical. Fins el proper dia 25 al Centre Cultural Albareda de Barcelona.

“Pugem als Escenaris” és un projecte el qual posa en manifest la invisibilització que pateixen les dones, persones del col·lectiu LGTBI o amb identitats dissidents, de la indústria musical catalana. Aquest se centra en l’escena actual referent a Catalunya i vol donar veu a les dones que es troben sobre els escenaris com les que treballen darrere.

L’acció principal del projecte és una exposició itinerant per diferents ciutats de Catalunya. L’exposició plasma la informació recopilada de manera visual i interactiva, per fer palpable la situació de la dona a la indústria musical. A més, aquesta recull les experiències viscudes de les participants a través d’una sèrie d’entrevistes que s’han enregistrat durant els mesos de desenvolupament del projecte.

Col·laboradores artistes: Roba Estesa, Júlia Serrasolsas (Ginestà), Maria Hein, Al·lèrgiques al Polen, Joina, Mabel Flores, Le Nais, Carlota Flaneur, Berta Sala, Amanda Álvaro, Itzipa, Gemm Sol, i Mar Martínez. I també: Gemma Recoder i Laura Duran (Canet Rock), Catalina Rosselló (mànager de la Judit Neddermann), Marta Vilellas (tècnica de so de Stay Homas, Roba Estesa i Els Catarres), Meri Lane (mànager de Luup Records) i Carol Duran (directora del Centre Artesà Tradicionàrius).
Comments are closed.

Back to Top ↑