Notícies Foto: Pau GrieraFoto: Pau Griera

Lildami i Sofía Gabanna encapçalen l’Strenes Urbana de Barcelona

5 maig, 2023

La seva primera edició tindrà lloc dissabte 13 de maig a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

L’Strenes Urbana, el nou esdeveniment barceloní dedicat a la música urbana emergent que organitza el Festival Strenes, ha presentat la programació completa de la seva primera edició. Lildami, l’artista capdavanter de l’escena urbana en català, ha triat aquest escenari per presentar a Barcelona el seu nou disc, “Dummy”. La rapera catalanoargentina Sofía Gabanna, una de les grans i més singulars veus de la música urbana de casa nostra, presentarà el seu nou EP “Maté al amor”.

També actuaran a l’Strenes Urbana la joveníssima Mushkaa, que ha aconseguit reafirmar-se com una de les veus emergents de la nova música urbana; Ceaxe, un raper català que triomfa internacionalment amb cançons en català i castellà i el cantant i productor barceloní Mama Dousha, que és un dels màxims exponents del bedroom pop encatalà. Aquests noms s’afegeixen als artistes que es van presentar fa uns mesos: Flashy Ice Cream, Scorpio, Lal’Ba, Figa Flawas, BounceT wice i Dj Trapella.

Strenes Urbana neix per donar suport als nous valors del gènere urbà català, un dels més actius del panorama musicalc atalà, i se celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona el dia13 de maig.

En aquesta primera edició, programarà un total d’onze artistes distribuïts en tres escenaris al llarg de deu hores.
Comments are closed.

Back to Top ↑