Notícies Foto: Crea MusicFoto: Crea Music

Luand i Estela estrenen “Agost”

22 octubre, 2023

El grup de Sabadell reedita una cançó del seu últim disc, “Sol ixent”, amb aquesta col·laboració amb la cantant d’Eufòria.

“Agost” és una cançó que parla de l’admiració cap a aquell amor que, per molts anys que passin, segueix sent autèntic. És una picada d’ullet a la complicitat que poden sentir dues persones després d’experimentar molts moments junts i, com cada instant es viu d’una manera especial. Així mateix, la col·laboració amb l’Estela li aporta un color característic que la fa encara més captivadora.

La versió original d’aquest tema forma part del segon disc dels Luand, “Sol ixent”, un treball discogràfic que es va publicar el passat mes de març de 2023 amb la discogràfica catalana Crea Music.

El grup Luand està format per Gerard Canet, Roger Blanes, Jordi Torras i Carlos Castellà, els quals descriuen a aquest nou àlbum com el treball més elaborat i estudiat del que porten de carrera musical. Unes cançons que han sorgit després d’un estudi profund i reflexiu i que han estat produïdes per Noel Campillo.

Per la seva part, Estela és una artista catalana que ha iniciat la seva carrera musical gràcies al seu pas pel l’exitós talent show de TV3 ‘Eufòria’. A més de ser la primera favorita del programa, l’Estela va omplir el Palau Sant Jordi juntament amb els seus companys, penjant el cartell de ‘sold out’ dues nits seguides.
Comments are closed.

Back to Top ↑