Notícies Foto: Mireia MirallesFoto: Mireia Miralles

Manel Fortià Trio inaugurarà el 12è Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès

25 maig, 2023

Com a novetat d’enguany, no se celebrarà de manera consecutiva durant un sol cap de setmana.

El tret de sortida serà el dissabte 3 de juny i es clourà el dissabte 1 de juliol. Fidels als seus orígens i celebrant havent deixat les restriccions de les darreres edicions, des de direcció del cicle destaquen poder enguany recuperar els seus dos eixos principals:

En primer lloc, destaca la recuperació, després d’aquests anys de pandèmia, dels espais itinerants del patrimoni de l’Ametlla del Vallès permetent gaudir dels concerts de jazz a l’aire lliure.

En segon lloc, a part d’estrenes de nous treballs musicals, a la vegada, el Cicle Jazz de L’Ametlla del Vallès sigui una plataforma de suport i promoció de nous valors emergents en les diferents variants del món jazzístic. I en aquest darrer aspecte és segurament un dels elements que n’estan més orgullosos. Noms de la talla d’ Andrea Motis, Marco Mezquida, Manel Fortià, Rita Payés, Sey Sisters, Juan Antonio López Moya, Antonio Lizana o Eva Fernández, per citar-ne alguns,van actuar-hi en alguna de les edicions anteriors sent joves promeses del gènere i ara s’han convertit en realitat del panorama jazzístic no només català sinó també internacionals.

CALENDARI

Dissabte, 10 de juny a les 20h a l’escenari dels Jardins del CITA-Les Voltes, el torn serà per Grabu.

Divendres, 16 de juny a les 20h a Can Draper, Juan Gómez ‘Chicuelo’.

Dissabte, 24 de juny a les 20h a Can Plantada, Pepe Rivero i Ángela Cervantes.

Dissabte, 1 de juliol a les 20h a la Plaça de l’Ajuntament, Momi Maiga.
Comments are closed.

Back to Top ↑