Notícies Foto: BankrobberFoto: Bankrobber

Marialluïsa i Filipin Yess, doble concert de presentació a Barcelona

3 març, 2023

El proper dissabte, dia 11, a la sala Vol.

Els igualadins Marialluïsa estrenaran en directe noves cançons acabades de sortir del forn com “Feel free” o “Les nits sense dormir”, així com les cançons del seu darrer disc “La vida és curta però ampla”, un deliciós tractat de pop sensual i melodies radiants.

Els nous temes formen part d’un conjunt de singles que aniran publicant en els propers mesos, i en què han volgut comptar amb la complicitat d’un productor diferent per a cadascun d’ells. Si a “Feel Free” la producció la signava Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril), a “Les nits sense dormir” la producció i mescla corren de la mà de Dani Ferrer (Love of Lesbian, Egon Soda), aportant així nous matisos i colors a la paleta sonora del grup.

Al seu costat hi trobarem els Filipin Yess, una nova banda formada per músics de Maria Jaume o dels propis Marialluïsa. Filipin Yess són uns entremaliats que juguen amb el pop d’influències clàssiques, per portar-lo cap a la psicodèlia o el soul, o cap a on convingui, i el seu magnètic disc de debut “*****” (El Jardí Amagat / Bankrobber) és una de les grans sorpreses de la temporada.

Recordeu, el doble concert a la Sala Vol de Barcelona, dissabte dia 11, a partir de les 22h.
Comments are closed.

Back to Top ↑