Notícies Foto: Txema SalvansFoto: Txema Salvans

Mishima estrena ‘La diablessa’, adaptació en català de l’èxit del cantant Xavi

15 abril, 2024

La banda barcelonina escalfa motors per la celebració de la segona edició de ‘La nit de les roses’.

Els Mishima han presentat aquest dilluns ‘La diablessa’, una nova adaptació en català de l’èxit ‘La diabla’ del cantant nord-americà d’ascendència mexicana Xavi. Després d’haver versionat l’any passat ‘Flowers’ de Miley Cyrus, ara la formació ha tornat presentar una adaptació a una setmana de la celebració de ‘La nit de les roses’ a la sala La Paloma. La segona edició de la festa prèvia a Sant Jordi a base de literatura, música i roses. De fet, l’any passat la banda barcelonina va estrenar per sorpresa l’adaptació de Miley Cyrus ‘Roses’ en aquesta particular vetllada.

Quan només queda una setmana i menys de cent entrades a la venda per la celebració de la segona edició de La nit de les roses a La Paloma, Mishima publica ´La diablessa´, adaptació al català de ‘La diabla’, èxit del nord-americà d’ascendència mexicana Xavi. Un any després de reobrir-la per als concerts en directe, la banda barcelonina torna a la mítica sala del Raval en una festa de la literatura, la música i les roses que ja té una estructura ben definida.

La seva estrena a ‘La nit de les roses’ suposa el tret de sortida d’un nou tour que, aquest propers dies, anirà sumant dates a les ja anunciades d’Abadal Music Fest (Santa Maria d’Horta d’Avinyò, 20 de maig), Fresc Festival (Sabadell, 11 de juliol), NEC (Calella, 20 de juliol) i Portalblau (L’Escala, 3 d’agost).

Text: Redacció/ACN
Comments are closed.

Back to Top ↑