Notícies Foto. Laia Gordi i VilaFoto. Laia Gordi i Vila

Noèlia Llorens “Titana” llença el “Copeo de Bocairent” homenatge a cantaors, danses, cabuts, tabals i dolçaines

28 abril, 2023

Està gravat al poble mateix amb la participació de tres grups de música tradicional i el cantaor local Toni Navarro “Violí”.

La veu de Noèlia Llorens “Titana”, després de la sevva participació a la cançó “Ja ve l’aire” de Pep Gimeno “Botifarra”, ens porta un nou single + clip: el seu “Copeo de Bocairent” amb nous arranjaments. Un homenatge alegre i fresc al mateix poble de la Vall d’Albaida -“reserva de la música tradicional”, segons “Titana”-, al seu cantaor Toni Navarro “Violí” i a danses, cabuts, tabals i dolçaines. Un homenatge que, amb la lletra del poeta d’Alcoi Joan Valls, s’acaba fent extensiu a tot el nostre territori i a la seua tradició musical i dansaire. Tant “Violí”, com el grups locals de tabals i dolçaines de Bocairent, L’aljub; el grup de nanos, Cabolos; com el de danses, Cardaors, han participat a la gravació del vídeo.

“Copeo de Bocairent” ens sorprèn amb uns nous nous arranjaments de Susana Díaz Tejedor i produït per La Moma Estudis que inclouen la força musical i simbòlica de tabals i dolçaines. Una sonoritat molt rodona, alhora que festiva, que té molt de sentit en un ball tradicional.
Comments are closed.

Back to Top ↑