Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

Nou Ep de Xicu, “22”

19 maig, 2023

Amb les col.laboracions de Teuma Thug, P.A.W.N Gang i Julieta.

Si els inicis de Xicu van ser prou tendres amb l’EP “Sol” i el seu primer disc “Blau”, on parlava sobre la tristesa i la soledat, utilitzant sempre l’amor com a punt de vista, arriba el moment d’autodestruir-se amb un directe encara més potent!

Aquest 2023, Xicu torna amb un nou EP acompanyat del segell Delirics: “22″. Un treball replet de col·laboracions potents que ja ens havia avançat, com la del Teuma Thug, de la coneguda P.A.W.N Gang i la de la Julieta, una de les artistes del moment.

Amb estils que passen pel trap, pop, hyperpop i synth pop, arriba “22″, un EP amb una sonoritat molt més radical a tots els treballs anteriors. Són quatre cançons on l’energia i la potència dels greus manen al 100%. Dins aquest frenetisme, però, s’hi poden trobar petits matisos i moments de calma que fan que les parts potents guanyin encara més protagonisme. Així com en treballs anteriors manaven la dinàmica i el minimalisme, en aquest treball es trenca completament amb això i manen les repeticions infinites de seccions o frases i els beats en loop constant.

“22” tracta també l’amor com a protagonista, des d’aquell amor “perfecte” i “idíl·lic”, com també les reflexions sobre com et pot destruir tot allò al que ens aferrem, i els racons tòxics i obsessius als quals podem arribar per “amor”.  
Comments are closed.

Back to Top ↑