Oberta la convocatòria artística del 36è Mercat de Música Viva de Vic

15 gener, 2024

El període de presentació de propostes artístiques finalitzarà el 31 de març.

El Mercat de Música Viva de Vic obre avui la convocatòria a les propostes artístiques que conformaran la programació de la seva 36a edició, prevista pels dies 18, 19, 20 i 21 de setembre a la capital d’Osona. El període de presentació de propostes finalitzarà el proper 31 de març.

Com cada any, la direcció artística del Mercat seleccionarà aproximadament una cinquantena de propostes, que tindran l’oportunitat de presentar-se al MMVV davant de professionals del sector de la música en directe i davant del públic general.

En la selecció de propostes artístiques, es prioritzaran les estrenes d’espectacles o discs; la identitat pròpia, el risc artístic i la trajectòria de l’artista o banda; la solidesa de l’empresa de management; el potencial de venda, la viabilitat econòmica i tècnica, i finalment l’explicació dels objectius del projecte i de la importància del seu pas pel MMVV per assolir-los. Es podran presentar propostes de tots els estils i gèneres musicals, exceptuant la música clàssica.

El Mercat de Música Viva de Vic vol promoure la contractació d’estrenes i noves propostes, així com dinamitzar el sector de la música en directe, donar a conèixer nous talents i promoure l’intercanvi entre artistes de Catalunya, de la resta de Comunitats Autònomes i del món.
Comments are closed.

Back to Top ↑