Notícies Foto: Karla amb KFoto: Karla amb K

“Oblid4r”, nou avançament del àlbum debut de Karla amb K

16 març, 2023

“Estem vius tot el r4to” veurà la llum el proper mes de juny.

A diferència d’altres cançons de l’àlbum, “0blid4r” neix, sense ser-ne conscient, amb una petita narrativa. Descriu la història d’una noia que balla en una discoteca. De sobte l’envaeix una sensació de nostàlgia profunda per la qual es deixa arrossegar. Decideix sortir a caminar aparentment sense rumb pels carrers deserts de la ciutat i sense adonar-se’n arribarà a aquell lloc del qual havia format part i on ara se sent com una estranya. La noia sent la necessitat de colar-s’hi per reviure per última vegada aquell passat, per purgar-se i acomiadar-se definitivament, aconseguint per fi, oblidar. La cançó té un to dramàtic però alhora eufòric.

“De vegades, explicar-nos en tercera persona, ens allunya prou de l’acció per poder parlar sense por dels sentiments que ens fan mal. Tot i que al disc moltes lletres parlen de pèrdua, no volia que fossin cançons tristes. És una gran sort que existeixi la grandiositat i l’èxtasi que provoca ballar plorant per purgar així les incerteses de la vida”.

Karla amb K és el projecte personal de Carla Mercader. Nascuda a La Floresta, però establerta a Barcelona, comença a experimentar amb la música electrònica i la composició abans de la pandèmia trobant-hi una via d’escapatòria i una manera de canalitzar les seves inquietuds.

Finalista del Sona 9 i del Festival Monocicle, llança els seus primers singles autoeditats el 2020. Més endavant, fruit d’un retir creatiu a la Serra de Tramuntana, escriu el que serà el seu àlbum debut que veurà la llum aquest pròxim mes de juny. Aquest àlbum és una carta de presentació que celebra la vida i ens vol fer ballar amb el dolor que provoca.
Comments are closed.

Back to Top ↑