Notícies Laura SisteróLaura Sisteró

“Per cada u”, avançament del segon disc de Mar Pujol

7 febrer, 2024

El proper divendres, dia 16, sortirà el seu disc “Cançons de rebost”. Divendres, dia 23, el presentarà en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio.

En l’immens oceà de la creació musical, trobar per atzar noves propostes que defensen la simplicitat i, alhora, aconsegueixen omplir l’espai de calidesa i de bellesa, és sempre una alegria. Mar Pujol emergeix com una joia excepcional, un tresor que mereix ser apreciat de manera pausada. Sens dubte, una rara avis en els dies que corren, una font que raja contra la corrent.

Amb només 24 anys, Mar Pujol desplega una proposta que oscil·la entre el terrenal i l’etèri, impulsada per la senzillesa i la cruesa d’una veu i una guitarra clàssica. Després de captivar amb el seu primer EP, “Trepa”, on deixava entreveure el seu talent, i després d’oferir-nos una sèrie de senzills envoltats de melangia, la jove cantautora ens presenta ara “Cançons de rebost”, el seu àlbum debut. Un compendi
de melodies que aspiren a preservar fragments de la nostra quotidianitat. Són amors en conserva, continguts en pots diminuts, com un gest de curació i reflexió. Són l’excusa perfecta per marinar la
pell, per curtir-la amb la delicadesa de la sal. Cançons d’ànima antiga, ataviades amb les vestimentes del present, que es fonen en un so càlid, gairebé com el crepitar d’un foc.

Mar Pujol visitarà el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio, el proper divendres, dia 23 (9h, 13h i 19h). Us esperem!.

Text: Redacció/OnaCat.Ràdio
Comments are closed.

Back to Top ↑