Notícies Foto: Rubiales PhotographyFoto: Rubiales Photography

Pirat’s Sound Sistema promet fer ballar tots els racons del país

9 març, 2023

“Bang bang” nou disc del trio que ara es converteix en quartet amb la incorporació de la veu de Serena.

 

El sound system de reggae en català més longeu del país torna a la càrrega amb “Bang bang”, el millor disc dels Pirat’s Sound Sistema després de més de 20 anys de trajectòria musical, gairebé 850 concerts i 4 discos i 1 EP. A més, ho fa transformant el trio en quartet, amb la incorporació de la veu femenina de Serena, qui aporta nous timbres, més festa i més mala llet al projecte.

Tal i com ens demostraven en el single d’avançament publicat el 27 de gener (i que portava el mateix nom que el disc), els Pirat’s Sound Sistema estan en plena forma i ens brinden 10 cançons que aquesta vegada amaguen sorpreses estilístiques sense deixar de banda l’essència 100% Pirata.  

El pal de paller continua sent el reggae, el dancehall i l’ska de denúncia però en aquest nou treball la Pirata incorpora sons del moment com l’electro-soca de “Normalitat”, l’afrobeat de “Bang bang”, el dancehall futurista de “Sense llum” (amb Maluks i Alidé Sans) o el reggae amb picades d’ullet al trap de “El Lliri” (amb Yung Rovelló i La Clika Pika). 

Els de Sants-Maresme-Girona publiquen així treball i ho fan sota la batuta musical del productor bagenc Oriol Puig ‘Puxi’ de Tropical Galàxia, 10 noves cançons infestades de ritmes jamaicans i un dub a mans de Chalart 58.
Comments are closed.

Back to Top ↑