Notícies Foto: Discmedi/BlauFoto: Discmedi/Blau

“Pluja”, senzill avançament del nou EP de Cristina Malakhai

13 maig, 2023

Mescla una veu pop amb r&b, i una producció chillhop amb influència lofi i trap.

La compositora catalana es va afincar fa un temps a Los Àngeles on treballa amb productors com Marcus “Bellringer” Bell (Nicki Minaj, Timbaland, Snoop Dog), i on ha begut d’influències del gènere urbà, pop internacional, R&B, trap, hip hop, electrònica i música llatina. Així doncs, és inevitable afegir aquests elements a la seva veu pop, que aquesta vegada rapeja amb un estil personal, tranquil i sense pretensions.

Veu chill amb lletra directa i poesia insinuant, per sobre d’un sub bass amb actitud molt urbana i un beat downtempo lofi. Versos dedicats als dies de pluja que són font de vida, inspiració i sensualitat.

Amb la intenció de començar a fer un pont entre ambdues ciutats, Cristina va començar la música i lletra de “Pluja” a LA, continuant amb la Producció de Kleoz, productora afincada a Barcelona, amb talent innat pel sound design i evolució d’estils diversos – house, trap, hip-hop, lofi, pop, r’n’b, funk-pop – que l’han fet part de llibreries per TV i cinema del Regne Unit. També, amb la clara intenció d’empoderar el talent femení darrere de la producció musical.
Comments are closed.

Back to Top ↑