Notícies Foto: Discmedi-BlauFoto: Discmedi-Blau

Presentació “Any Joan Isaac”, 50 anys de cançons, 70 anys de vida

21 març, 2023

“Us convido a que m’acompanyeu els propers mesos a festejar aquesta doble efemèride i a participar de tot allò que he preparat per a commemorar-la” – Joan Isaac.

“Tinc una casa al mar” és el títol del darrer disc del cantatutor, i el numero 23 de la seva llarga trajectòria artística y discogràfica. El pas del temps, l’amistat i l’amor incondicional a l’ofici de fer cançons, són el fil argumental de deu peces noves d’extrema sensibilitat i bellesa. Les absències hi tenen un pes fonamental, i Joan Isaac les fa paleses amb lletres a la seva mare i al seu gran amic Luis Eduardo Aute.. Escrit i composat desde la maduresa i la serenitat , aquest és un dels seus millors  treballs discogràfics, que produït per Tony Carmona y Antoni-Olaf Sabater, resulta fresc i lluminós, amb finestres obertes a un viatge per la intimitat.

El 24 de març serà el tret de sortida de l’ “Any Joan Isaac”. El cantant presenta el nou disc en concert a Luz de Gas i en el marc del BarnaSants, acompanyat dels músics amb els que presentarà les seves noves cançons, en el primer de la col.lecció d’esdeveniments programats durant aquest 2023, per commemorar la doble efemèride.

L’edició integral de tota l’obra discogràfica de Joan Isaac és un regal pels amants de la cançó, i un esdeveniment discogràfic amb majúscules. Una caixa dissenyada per Daniel Sesé que contindrà totes les cançons i els enregistraments que des del 1973 i de dècada en dècada han publicat Edigsa, Ariola, Philips, Stresmusic, Sony Music, Picap i Discmedi. Un cançoner únic i sencer que comprèn l’obra d’una vida dedicada a la composició.

També hi haurà l’edició d’un volum antològic amb els textos de 101 cançons agrupades per temàtiques, que publicarà Llibres del Segle, editorial amb seu a Girona dirigida per Marta Costa-Pau i Roger Costa-Pau. El llibre conté fotografies realitzades al llarg de cinquanta anys per Colita, Juan Miguel Morales i Frances Fàbregues. L’estructura i compaginació és a càrrec de María Gracia Correa, experta en cançó d’autor. Il.lustrat i dissenyat per Daniel Sesé i David Gutiérrez, el volum inclou en les sevs 250 pàgines, textos que signen diferents personalitats de del món de la música, la literatura, la política, el periodisme i la societat civil.
Comments are closed.

Back to Top ↑