Notícies Foto: Anna Pascual FabrellasFoto: Anna Pascual Fabrellas

Presentació de la tercera edició de l’Empordà Music Festival

7 maig, 2024

La novetat més destacada és que el festival creix i passa d’un a dos dies.

Aquest matí s’ha presentat la 3a edició de l’Empordà Music Festival a la Bisbal d’Empordà. El cartell d’enguany lluïa exposat a la façana d’un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, el Castell-Palau. La novetat més destacada és que el festival creix i passa d’un a dos dies. La festa començarà amb concerts gratuïts divendres 26 de juliol a partir de les 19 h, parades de food trucks, mostra d’artesania i servei de bar, al mateix recinte del Passeig Marimon Asprer i a l’escenari a l’antic camp de futbol. Per aquest primer dia, l’organització aposta per grups emergents, grups revelació i grups locals com Pelat i Pelut, Flashy Ice Cream, Alaire i Ven’nus.  Dissabte 27 de juliol, serà el dia gran, amb els concerts d’Oques Grasses, Els Catarres, Figa Flawas, La Fúmiga, Coco, DJ Carles Pérez de Ràdio Flaixbac (emissora oficial del festival per segon any consecutiu) i qui tancarà la nit serà la DJ Dolça. La segona jornada arrencarà a les 5 de la tarda i acabarà ben entrada la matinada. Un cartell cultural de dos dies format per 9 grups i 2 discjòqueis que, com les passades edicions, incorpora els grups del moment del panorama musical català i moltes veus femenines.

I no només creix en dies, sinó també en espai, aforament i serveis. El recinte serà més gran, ocuparà més llargada del Passeig, i la pista de concerts serà més ample amb una capacitat total per a 8.500 persones. L’Empordà Music Festival fa un salt qualitatiu i passa de festival petit a festival gran, fent-se encara més competitiu, en tots els sentits, amb els altres certàmens de la zona. També més furgonetes de menjar i més barres, gràcies a la col·laboració de l’organització amb dues entitats més del municipi el Club Bisbal Bàsquet i la Colla Sense Vàlvules. Per tal d’evitar les possibles cues, es manté la venda online de fitxes de begudes. Es poden comprar a la web del festival www.empordamusicfestival.cat, juntament amb les entrades que ara tenen de 20 i 30 euros. Finalment, també es reforçaran les zones d’aparcament i s’habilitaran fins a 9 pàrquings, 50.000 m2 d’aparcament, per al públic assistent.

A l’acte hi han participat artistes, autoritats, patrocinadors i col·laboradors de festival. Entre els representants dels grups hi havia Fiona Amargós de Coco, Xevi Abril de Pelat i Pelut, Dèlia Rojo d’Alaire i DJ Dolça Van Leeuwen.

Amb només tres anys l’Empordà Music Festival s’ha convertit en el festival popular de referència de l’Empordà i el Gironès. En la passada edició va penjar el cartell d’entrades exhaurides 15 dies abans de la celebració i en aquesta ja s’han esgotat tots els paquets d’entrades a preus reduïts.
Comments are closed.

Back to Top ↑