Notícies Foto: Paula BarberánFoto: Paula Barberán

Primer avançament del que serà el disc d’acomiadament de Junco y Mimbre

22 maig, 2023

La cançó “Perdre’m-lo” forma part del darrer disc de la formació, “Fruit del col.lapse”, que sortirà el proper mes de setembre.

Cuinat a foc lent al llarg del 2022, “Fruit del col·lapse” representa la culminació d’un procés creatiu que ha portat a Junco y Mimbre a publicar el seu segon LP tres anys després del primer (“Juncoymimbre”, 2020), sense desmerèixer el paradigmàtic EP “Or a la llera” (2021).

La creativitat no sempre apareix de manera constant en la vida artística de la majoria de grups, però Maria Espinosa i els seus semblen no patir aquest mal i continuen composant cançons d’alta factura a una velocitat vertiginosa en la que es segueixen reinterpretant i reinventant per adaptar-se a les realitats canviants en les que viuen. Aquest frenesí però, sovint comporta certs desgasts i conseqüències, i és que tot i estar tocats per una inspiració innata per abordar noves possibilitats artístiques, Junco y Mimbre plega veles i ha decidit que “Fruit del col·lapse” sigui un acomiadament de la seva activitat concertística, amb un regust amarg d’aquesta fruita que col·lapsa però a la qual encara podem fer un últim mos.

“Perdre’m_lo” és el primer senzill de comiat, una cançó aparentment dolça, però que qüestiona la societat en la qual vivim a ritme d’una enganxosa melodia de teclat.
Comments are closed.

Back to Top ↑