Notícies Foto: Coopula MúsicaFoto: Coopula Música

Primer tastet de Canciones de Nadie, “Moments inoportuns”

23 febrer, 2023

Més rockera que mai, Laura Socaixina s’ha deixat la pell en les cançons del que serà el seu nou disc.

“Moments inoportuns” es el primer single del disc “En los momentos buenos”, que serà el primer LP de Canciones de Nadie, després d’una dècada als escenaris.

Canciones de Nadie neix el 2011 a Barcelona i durant més de deu anys ha estat un projecte personal de Laura Llana, en format acústic, acompanyant la veu d’una sola guitarra. Aquest primer disc de llarga durada és un salt al rock i es pot mostrar amb molta més força, acompanyada de banda amb Gerard Pàmies (guitarra i sintes), Alex Nevado (guitarra i sintes), Nico Pepi (baix) i David Carcelen (bateria).

Després d’èxits com “Deshaciendo las camas” o “Pararía el tiempo” (senzill que ja supera el milió de reproduccions en plataformes), el 17 de març es consolida presentant “En los momentos buenos”. Són 12 talls on la veu esquerada de Laura Llana és protagonista, navegant entre el rock alternatiu i l’indie.

Aquest disc pretén posar en valor els moments bonics que dóna la vida i abraçar la tristesa i enyorança dels temps passats. Però sobretot és la superació del dia a dia per trobar-se amb la felicitat. Una barreja de tristesa i alegria, d’amor i desamor, de dies blaus i dies difícils, de diferents amors i maneres d’estimar i d’acumular records bons per després deixar constància en una cançó que tot aquest amor i tot aquest dolor és simplement saber què estàs vivint.
Comments are closed.

Back to Top ↑