Notícies Foto: FestivalotFoto: Festivalot

Primer avançament del cartell del Fesivalot 2023

28 febrer, 2023

Doctor Prats, Els Catarres, Edu Esteve (Eufòria), Les aventures del lleó vergonyós i un concert de Bob Marley per a Nadons a la festa de la música en família de Girona.

Avui s’ha presentat la 9a edició del Festivalot, el Festival de Música en Família de Girona, que se celebrarà els dies 27 i 28 de maig a l’Auditori de Girona i Parc de la Devesa. El Festivalot 2023 ja ha anunciat els seus primers concerts i ha explicat les novetats d’aquest any. El festival més esperat per les famílies manté el seu format de concerts d’alta qualitat i de tots els estils per a tots els públics. A més, la proposta d’activitats paral·leles, serveis a les famílies i zona de furgoteques garanteixen un cap de setmana 100% familiar i 100% musical a Girona.

Han presentat el primer avançament de concerts d’aquesta edició els tres membres del grup de música Els Amics de les Arts, Joan Enric Barceló, Daniel Alegret i Ferran Piqué, com a directors artístics del Festivalot. Els ha acompanyat Rita Peré, directora del festival, així com Quim Ayats, regidor de cultural de l’Ajuntament de Girona i Albert Piñeira, vicepresident segon i diputat de Cultura de la Diputació de Girona.

Els caps de cartell que ja ha anunciat el Festivalot són Els Catarres, Doctor Prats, el concert per a nadons Bob Marley for babies; Les Aventures del Lleó Vergonyós (espectacle de titelles de El Pot Petit) i Edu Esteve (Eufòria). El festival manté la seva oferta de preus amb descompte segons número d’entrades comprades, que fa que segons els concerts adquirits els preus vagin de 2 a 12 euros.
Comments are closed.

Back to Top ↑