Notícies Foto: Primavera LabelsFoto: Primavera Labels

Primers noms de la quarta edició del festival Mússol

18 abril, 2023

El festival tindrà lloc el 6 de setembre a la sala Paral·lel 62 de Barcelona.

La jove compositora indie bilbaïna establerta a Barcelona, Maren, els lleidatans Renaldo i Clara, les tarragonines Roba Estesa, la cantant experimental Marina Herlop i Karina Pasian-descoberta per Quincy Jones, actualment corista d’Alejandro Sanz i nominada als Grammy al millor àlbum de R& B contemporani l’any 2008- són els primers noms confirmats que conformaran un cartell que combinarà noms de l’escena de casa amb d’ internacionals. Aviat s’anunciarà la resta del cartell.

Una de les característiques del Festival és el seu format poc habitual. Acompanyats d’una magnífica backing band de músic  presents en tot el concert, que s’aprenen tot el repertori a la perfecció i emulant cada sonoritat del disc original, cada artista interpretarà tres temes dels més emblemàtics de la seva carrera. Tots ells seran presentats per la cantant i compositora Júlia Blum.

El festival va néixer a causa de les ganes i la voluntat de voler ajudar a tots aquests nens i nenes que pateixen una realitat tan dura com la del càncer. Nens que estan passant la seva infantesa a l’hospital i que no s’ho mereixen. És per això que els beneficis del Mússol van directament a la investigació d’aquest tipus de malalties, al projecte de la Casa dels Xuklis, un dels projectes que l’entitat AFANOC ha creat per sensibilitzar sobre aquesta realitat.

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑