Notícies Foto: Lluk TomasFoto: Lluk Tomas

Quinto s’estrena amb “Ara què fem?”

8 febrer, 2024

És el primer avançament del seu primer EP titulat “V”.

Quinto és la nova joia musical de Pego (La Marina Alta). S’estrena a l’ecosistema musical valencià amb el seu primer avançament “Ara què fem?” i amb una declaració d’intencions clara: liderar el nou rumb de l’urban valencià. El tret de sortida d’este nou projecte és un viatge introspectiu a través de la complexitat de les relacions i l’estima.

La cançó ha estat produïda per Àlex Blat, Dani Belenguer ( Bearoid) i el propi Quinto; capturant l’essència de l’urban-pop i acompanyant-la amb els arranjaments pels camins de la incertesa i la desconnexió en l’amor de la qual ens parla la lletra. “Ara que fem?” desafia les dinàmiques tòxiques per expressar la suposada indiferència del protagonista, culminant en un gir emocional que revela la crua veritat. Frescor i sinceritat, amb un missatge lluny de les convencions, és la carta de presentació de Quinto. 

“Ara què fem?” és el primer avançament del primer EP de Quinto, titulat “V”, el qual veurà la llum al llarg de 2024. Un primer treball on el pegolí vol demostrar la seva capacitat d’innovació i lideratge en la renovació de la música urbana. La preestrena completa i en directe de Quinto tindrà lloc a Pego el pròxim dissabte 9 de març de 2024 a la càbil·la Al-Hagamba Muza.

Text: Redacció/OnaCat.Ràdio

 
Comments are closed.

Back to Top ↑