Notícies Foto:Xavi SoutoFoto:Xavi Souto

Reggaetó català de la mà d’Alvert, “Crema catalana”

21 febrer, 2023

L’exconcursant d’ “Eufòria” canta a la llibertat sexual, romàntica i a fer el que et doni la gana.

“Crema catalana” neix com una dedicatòria informal a la seva parella. L’artista català volia dedicar-li una cançó, però sense que fos un tema típic, profund ni súper íntim. Va composar un tema animat, alegre i divertit, i simplement li va enviar a través del mòbil. Des d’aleshores, no han pogut parar de cantar-la i ballar-la a tot arreu: a casa seva, a la dutxa, al cotxe… Les petites coses de la vida també són això. No tenir un missatge massa profund i deixar-se emportar per un sentiment pur i impulsiu.

Arriba ara aquest reggaetó català sense filtres a l’hora d’expressar l’amor, que se surt de l’estil habitual de l’Alvert i que entra més en el terreny de la música urbana amb característiques també del Hip Hop old school. La producció ha estat a càrrec del Marc Gelabert, productor de grups com Iglú o el Lluc, a la direcció el Pol Mansachs, i en la direcció de foto el Xavi Souto.

A partir d’aquest proper divendres podreu escoltar “Crema catalana” a la programació de la nostra emissora i també, a les diferents plataformes digitals.
Comments are closed.

Back to Top ↑