Notícies Foto: Renaldo & ClaraFoto: Renaldo & Clara

Renaldo & Clara i Maria Rodés protagonistes del BarnaSants 2024 a l’Alt Penedès

5 març, 2024

Vilafranca del Penedès i Gelida seran les poblacions que acolliran els seus concerts.

El festival BarnaSants, dedicat a la cançó d’autor i que es va iniciar el passat 26 de gener i finalitzarà el proper 18 de maig, tornarà a aterrar una edició més a la comarca de l’Alt Penedès, concretament a Vilafranca del Penedès i Gelida. La presentació d’aquestes actuacions s’ha fet a Les Golfes de Gelida amb la presència dels  regidors de Cultura i del director del Barnasants, Pere Camps.

El primer concert del Barnasants 2024 a l’Alt Penedès serà el pròxim 10 de març a l’ Auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca del Penedès. El protagonistes seran Renaldo & Clara, a partir de les 19 h presentaran el seu darrer treball “La boca aigua”.

Els lleidatans Renaldo & Clara, encapçalats per la cantant Clara Viñals, presenten el resplendent àlbum La boca aigua (Primavera Labels, 2023).

Tot i que la bandautora es podria haver escarxofat a l’ombra de l’excel·lència de “L’amor fa calor” (Primavera Labels, 2020), ha preferit avançar pel territori del pop sense mapejar de La boca aigua. El pop observacional entre reflexos urbans i transparències r’n’b de Renaldo & Clara ha estat elegit com el millor disc català de l’any per la crítica.

L’11 de maig, a les 19 h, serà el torn de Maria Rodés, qui tancarà l’edició del Barnasants a l’Alt Penedès. Des d’una mirada personal, l’artista barcelonina explora la cançó d’autor, el folclore d’arreu, l’experimentació sonora i també la copla. El resultat és un concert únic, despullat d’artificis i antològic acompanyada per Isabelle Laudenbach a la guitarra.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑