Notícies Foto: Natàlia CornudellaFoto: Natàlia Cornudella

“Res és real”, Twin amb Sandra Monfort

18 març, 2024

La col·laboració la trobem en el darrer disc de Twin anomenat “Dupla”.

Twin, l’artista valenciana resident a Barcelona, presenta “Dupla”, el seu primer LP. Aquest treball representa una continuació natural del seu EP debut (“Twin”, 2021) però també suposa una revelació de la seva ànima musical, on s’aventura en el territori del pop, però sense oblidar les textures i sonoritats més denses i fosques i fent un gest a la cultura club. Aquest àlbum és un cant a la dualitat, un reflex de la llum i la foscor que coexisteixen en TWIN. Tot un viatge emocional recolzat per beats i sintetitzadors.

Les cançons de “Dupla” són veritables diaris musicals que suposen la culminació de tres anys d’experiències personals i artístiques i que exploren temes com l’angoixa i l’ansietat, passant per les desil·lusions, l’anhel, l’amor i les seves transformacions, les diferents mirades de les persones estimades i el síndrome de l’impostor. Les lletres, molt més crues i literals que als seus anteriors treballs, aporten una capa d’autenticitat i sinceritat a cadascuna de les cançons.

En “Dupla”, Twin barreja a plaer les diferents dimensions de l’electrònica per establir les seves pròpies normes. Amb la melodia i la veu com a eix central de les cançons, els sintetitzadors s’encarreguen de donar forma a les dinàmiques, mentre que els beats marquen uns ritmes que per moments apunten al club i en altres, semblen dictar la velocitat dels batecs. Una producció molt cuidada, elegant i meticulosa, que Twin ha treballat juntament amb Emili Bosch (b1n0) i Aaron Rux i que ens recorda a Fred Again, a Biig Piig o a James Blake. L’híbrid perfecte entre la dansa, el pop i la introspecció.
Comments are closed.

Back to Top ↑