Notícies Foto: Roc Pont/Halley RecordsFoto: Roc Pont/Halley Records

Roba Estesa estrena “Amb calma”, l’últim avançament del nou disc en col·laboració amb Antònia Font

26 febrer, 2024

La formació tarragonina presentarà el quart treball el 21 de maig a Barcelona i el 12 d’abril a Girona.

Roba Estesa ha presentat aquest dilluns la cançó ‘Amb calma’, l’últim avançament del proper disc que compta amb la col·laboració dels Antònia Font. Produït per les components de la banda tarragonina i Arnau Figueras, el tema neix originalment a conseqüència de la crisi dels trenta anys i les contradiccions que aquesta etapa vital suposa. El tema s’acompanya d’un videoclip obra de Carlota Meya i Júlia Oliver, amb coreografia de Nora Baylach, que és un retrat de com travessar el dia sabent que tot està bé i malament a l’hora. El quart disc de Roba Estesa ‘De lo bo, lo millor’ es publicarà aquest dijous i es presentarà el 21 de maig a la Sala Apolo de Barcelona i el 12 d’abril al Festival Strenes de Girona.

El quart disc de la formació suposa la celebració dels 10 anys del grup sobre els escenaris. Es tracta d’un treball que convida a trobar la bellesa en els petits detalls, en fer autocrítica del moment que una mateixa viu.

“Veurem les Roba Estesa més celebradores i eclèctiques, ja que amb aquest disc celebren 10 anys sobre els escenaris”, han apuntat des de Halley Records.

Text: Redacció/ACN
Comments are closed.

Back to Top ↑