Notícies Foto: MicroscopiFoto: Microscopi

S’acosta el 8-M i Mireia Vilaseca presenta la cançó, “Impotència”

23 febrer, 2023

La cançó tracta les problemàtiques que les dones han de suportar diàriament i és una crida a la lluita contra la violència de gènere i l’opressió masclista.

Mireia Vilaseca expressa la seva ràbia i impotència davant les injustícies que les dones han de suportar al llarg de les seves vides. La lletra denuncia les violències invisibilitzades que les dones pateixen quotidianament i que s’han normalitzat fins al punt que se’n parla poc.

“Impotència” és una cançó que neix d’un sentiment de ràbia que ens acompanya a les dones al nostre dia a dia. D’un sentiment que estem condemnades a tenir des que naixem i que s’ha normalitzat. Estem sentenciades a ser sexualitzades des de nenes i aprenem a conviure amb actituds masclistes que també són violentes. Estem cansades que ens repassin amb la mirada quan caminem pel carrer, cansades d’arribar a casa patint i corrents per si ens passa alguna cosa, cansades de sentir que ens persegueixen, de què les persones del nostre voltant ens diguin com actuar i que ens facin sentir que som unes exagerades. Mireia Vilaseca

“Impotència” vol ser una crida a totes les dones perquè continuïn lluitant i no deixar passar cap actitud masclista més. Mireia Vilaseca espera que amb aquesta cançó, les dones puguin sentir-se més unides i fortes per aconseguir una societat més igualitària i lliure de violència de gènere.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑