Notícies Foto: Metz RecordsFoto: Metz Records

Saletas inicia nova etapa amb Marina Freixas, “Pel club”

16 febrer, 2024

Saletas es el cognom i alhora alter ego d’en Marc, que tot i tenir tan sols 22 anys, és un artista amb una llarga trajectòria.

Al 2020, Saletas debuta a les xarxes com a duo amb el seu amic Lil Guex, que junts van acabar publicant al 2022 el seu EP “Armagedon”, de manera autoeditada.

A dia d’avui Saletas continua la seva carrera en solitari sota la producció de Mårshåll i Outerlabbb. Amb el suport de Metz Records ha publicat el seu primer treball en solitari, “La Promesa Oblidada”, presentant una nova etapa del cantant amb  nous ritmes i sons.

El projecte no descansa, perquè ara presenta un nou senzill, acompanyat de la veu de la Marina Freixas, “Pel club” es l’inici d’una nova era aquest 2024.

Saletas ve fort al ritme de reggaeton, amb una història tòpica però amb la seva originalitat. Un romanç que fa por mostrar a la llum mútuament, amb les seves complexitats i delicadezas amoroses. Temor, incertesa i indecisió però des de la tensió íntima es el que es respira “Pel club”. A més la protagonista per acompanyar en Marc es la igualadina Marina Freixas, que està en el seu moment més àlgid musicalment amb la seva cançó “La nit” , convertint la cançó en una dupla explosiva. Potser una declaració inesperada d’un dels dos prendrà la iniciativa i exploraran fins on pot arribar aquest romanç.
Comments are closed.

Back to Top ↑