Notícies Foto: Halley RecordsFoto: Halley Records

Sara Roy mostra la seva cara més valenta a “Ja no m’importa”

16 febrer, 2023

Una cançó on planta cara a totes les persones que l’han criticada al llarg de la seva carrera.

Sara Roy presentarà el pròxim 16 de febrer “Ja no m’importa”, una nova cançó que suposa tot un gir estilístic gràcies a una proposta pop molt més atrevida, electrònica i actual, que evidencia una artista que continua treballant infatigablement per fer arribar la seva música al màxim públic possible.

“Ja no m’importa” va dirigida a totes les persones que en els seus inicis no van creure en el seu potencial com a cantant. Sara Roy parla del hate que va patir quan començava a cantar en solitari a través de les xarxes socials i de les inseguretats que li va generar. D’aquella experiència carregada de crítiques gratuïtes i menyspreu en va extreure l’energia suficient per aconseguir que el seu projecte en solitari es consolidés i arribés a convertir-se actualment en la seva professió.

Això és “Ja no m’importa”: Un clam per perseguir els somnis amb perseverança, molt d’esforç, convicció i autoconfiança. Les crítiques poden arribar a fer trontollar la carrera de qualsevol si no es compta amb els recursos òptims per saber gestionar-les.
Comments are closed.

Back to Top ↑