Notícies Foto: Berta LacondéguyFoto: Berta Lacondéguy

Sara Roy publica “Tocar el cel”, una cançó que neix lligada al festival solidari i inclusiu Embotona’t

25 abril, 2023

La cançó neix d’una proposta de col.laboració de la Fundació Aspasim i el seu taller ocupacional El Botó Màgic.

Des del primer moment, Roy es va sumar a la proposta de crear una nova cançó que es convertís en l’himne de l’Embotona’t Festival, una iniciativa que vol apropar la cultura a aquelles persones que habitualment tenen dificultats per accedir-hi. Un cop accepta la proposta, Sara va decidir viure en primera persona la feinada que realitza aquest col·lectiu. El resultat va ser que criatures, famílies i monitors i monitores van arribar al fons del cor de la Sara Roy i li van inspirar la nova cançó.

“Tocar el cel” està carregada de positivisme i pretén donar visibilitat a les situacions viscudes amb l’associació i alhora tocar el cor i fer arribar el missatge fent més visibles les problemàtiques dels nens amb discapacitats. La cançó és un viatge on les emocions, el futur i l’esperança van de la mà. Potser per això la tornada diu: “cridarem que tot està per fer, brindarem i farem nostre el temps, sé que amb tu la vida és més bonica, sabem que avui tot és possible”. Un crit d’esperança i vida.

L’Embotona’t Festival és un projecte solidari que neix amb la voluntat de conscienciar la societat de la importància de potenciar una cultura accessible i inclusiva. Tindrà lloc l’11de juny al Poble Espanyol de Barcelona, comptarà amb actuacions de Dàmaris Gelabert, Xiula, Reggae per Xics i la pròpia Sara Roy i disposarà de tallers, gegants inclusius, foodtrucks i moltes altres sorpreses.
Comments are closed.

Back to Top ↑