Notícies Foto: CATFoto: CAT

S’enceta la 37a edició del Festival Tradicionàrius

11 gener, 2024

Més de 55 propostes de música folk i tradicional.

El CAT Tradicionàrius celebra 30 anys de trajectòria com a centre de referència en difusió, promoció i programació de la música folk i tradicional del sud d’Europa. Durant aquests anys, l’equip que gestiona el centre ha consolidat la seva missió principal: oferir un espai i fer d’altaveu de la música i la cultura d’arrel tradicional en totes les seves vessants, així com acollir noves propostes creatives i promoure-les. Un dels seus objectius sempre ha estat la difusió de la música folk i tradicional dels Països Catalans, així com també la llengua, la cultura i la literatura.

La inauguració de la 37a edició del Festival Tradicionàrius tindrà lloc aquest divendres, dia 12, i arrencarà amb la tradicional cercavila des de la plaça de la Vila al CAT amb Kabum i el Col·lectiu Guirigrall. Seguidament, acollirà un espectacle que explicarà a través de records, vivències, fotografies, audiovisuals, espais, persones, artistes i música, sobretot molta música, el que ha viscut el Centre Artesà Tradicionàrius des que l’Associació Cultural TRAM hi va entrar a gestionar-lo l’any 1993. Una trobada entre amics de tots els territoris dels Països Catalans per cantar i celebrar aquests 30 anys de CAT Tradicionàrius. 

Aquesta edició del 2024 del Tradicionàrius arribarà fins el proper dia 22 de març. Podeu trobar tota la programació en aquesta adreça: http://www.tradicionarius.cat/ca/programacio

Font: CAT
Comments are closed.

Back to Top ↑