Notícies Foto: Senyor Oca webFoto: Senyor Oca web

Senyor Oca estrena “A 4 vents” amb el productor Deps

28 setembre, 2023

Combina la seva destresa lírica amb les seves pròpies experiències i perspectives.

La formació musical Senyor Oca fa vibrar als seus seguidors amb el llançament del seu nou senzill “A 4 vents”, que ja està a totes les plataformes digitals. Aquesta cançó ofereix una barreja inigualable de hip-hop i rap boombap de la terra, tot mentre consolida la seva posició com una de les propostes artístiques imprescindibles de la escena urbana catalana. 

Amb un ritme hipnotitzant i lletres penetrants, “A 4 vents” transporta als oients a un viatge musical que combina la destresa lírica de Senyor Oca amb les seves pròpies experiències i perspectives. Per l’ocasió, s’ha envoltat del seu productor de confiança, en Deps, amb qui combinen música i lletra per transmetre un missatge contundent de crítica social i una forta connexió amb la terra i el món intern que el rodeja. 

Aquesta cançó és una prova més del compromís del grup amb el rap de la terra, on Senyor Oca n’és un dels principals referents. Un enfocament que ha donat forma a una expressió vital única on la música no només és un mitjà d’expressió artística sinó també de resistència cultural. La seva fusió d’estils festius i energètics els ha posicionat com un dels artistes destacats de la indústria musical catalana cridant l’atenció de festivals com el Cruïlla, Viñarock, l’Acústica o el Festivern. 

“A 4 vents” és la nova entrega musical de Senyor Oca, que presenta un món ple de ritme i significat, ja disponible a totes les plataformes digitals i també a youtube.
Comments are closed.

Back to Top ↑