Notícies Foto: Sílvia PochFoto: Sílvia Poch

S’ha presentat la tercera edició del Posidònia Fest

31 maig, 2023

El festival de música que se celebra al Port de Mataró els dies 31 d’agost, 1 i 2 de setembre.

El cartell d’aquest any el formen les actuacions de Pau Brugada, Celeste Alías, Arnau Obiols, Albert Pla, Mar Grimalt i Pol Batlle & Rita Payés, a més a més, per segon any, el festival programarà de manera addicional a tres propostes musicals del Maresme, seleccionades mitjançant una crida pública, per actuar a l’escenari situat al Parc Maresme. Aquesta àrea també acollirà el servei de begudes, les entitats col·laboradores, empreses patrocinadores i l’exposició de l’Associació Sant Lluc per l’Art.

La principal novetat que presenta el Posidònia Fest d’enguany és que els concerts del dijous 31 d’agost seran gratuïts i oberts a tothom. Per a la resta de dies, les entrades estaran disponibles per 18€ per jornada.

Amb l’ànim de fomentar i promoure el talent local, el Posidònia Fest convida als artistes del Maresme a presentar les seves propostes musicals. Les bases, instruccions i terminis d’inscripció estan disponibles a la web del festival, i s’acceptaran sol·licituds fins al 30 de juny. Els noms dels artistes seleccionats es revelaran el 10 de juliol i cadascun d’ells actuarà en una de les tres jornades de concerts acompanyant la resta d’artistes i completant la programació del festival.
Comments are closed.

Back to Top ↑