S’obre la convocatòria del XVI Concurs Sons de la Mediterrània

2 juny, 2023

Poden presentar-s’hi propostes fins el proper 9 de juliol.

Ja està en marxa la setzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània. Poden presentar-s’hi propostes de música d’arrel fins el proper 9 de juliol a www.concurssons.cat. Els tres finalistes actuaran a la Fira Mediterrània de Manresa, on es decidirà el guanyador.

El Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock, amb el suport de la Fira Mediterrània de Manresa, han convocat la setzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània. El certamen és obert als grups i solistes emergents que presentin propostes de folk i músiques d’arrel de la Mediterrània. Els artistes participants hauran de presentar un mínim de quatre peces, originals o versions, i s’han de registrar al web www.concurssons.cat abans del 9 de juliol a les 24 h.

De totes les propostes rebudes, el jurat n’escollirà tres, que actuaran a la final en directe, a la 26a Fira Mediterrània. El guanyador del concurs obtindrà com a premi la gravació, producció i promoció d’un disc en un estudi professional, una campanya de publicitat i la contractació als principals festivals i cicles de folk del 2024: Festival Folk Internacional Tradicionàrius, Fira Mediterrània de Manresa, Circuit Folc, Música a la Vila del Vendrell, FIMPT de Vilanova i la Geltrú i Ethno Catalonia de Banyoles.

Text: Grup Enderrock
Comments are closed.

Back to Top ↑