Notícies Foto: Halley RecordsFoto: Halley Records

Stay Homas i Julieta actuaran al Sons del Món de Roses

2 març, 2023

El 30 de juliol a la Ciutadella de Roses dins de la 16a edició del festival.

El 30 de juliol el festival Sons del Món acollirà un doble concert amb dos dels noms més aclamats de la música catalana actual. Stay Homas i Julieta, faran sonar els seus hits al paratge únic de la Ciutadella de Roses, en una vetllada que es preveu que serà una festa.

Stay Homas són un dels grans fenòmens de l’actualitat musical catalana gràcies a la connexió que van aconseguir amb el públic durant el confinament del 2020 i els consegüents mesos d’alegria i emoció més o menys continguda. L’aventura inicia quan els tres joves músics de bandes catalanes d’èxit comencen a viure junts unes setmanes abans del confinament. Des de la terrassa del pis al centre de Barcelona, composen cançons -que ja són hits internacionals- en els que hi col·laboren artistes de la talla de Pablo Alborán, Sílvia Pérez Cruz o Macaco… Al mig d’aquesta voràgine publiquen el primer disc, “Agua”, que és un dels 10 més venuts al 2020 a Espanya. Després d’aquest disc, Stay Homas publiquen la mixtape “Here2Play” -que ja suma més de 7M de reproduccions- en la que col·laboren dos dels artistes més influents de la música popular contemporània: Manu Chao i Rubén Blades. Aquest mes de febrer han publicat “La nòria”, el primer senzill del que serà el seu segon disc, que veurà la llum aquesta primavera.

L’artista polifacètica, cantant i compositora Julieta va debutar al 2021 amb el senzill “Nayades” i en menys d’un any ja sonava a totes les ràdios catalanes i actuava a festivals com el Primavera Sound. Amb el seu darrer àlbum “Ni llum ni lluna”, on experimenta amb sonoritats variades com l’electrònica, el reggaeton, el pop o l’indie, Julieta s’ha establert com una de les artistes més destacades de la nova escena pop catalana i va guanyar el Premi Enderrock de la Música Catalana al Mejor disc revelació de 2022. Julieta és una artista sense prejudicis, que barreja el pop i l’electrònica i que sap jugar amb la sonoritat i la posada a escena de les músiques urbanes.
Comments are closed.

Back to Top ↑