Notícies Foto: Pau VallvéFoto: Pau Vallvé

Temporada Alta posa a la venda un segon grup d’espectacles de la seva 32a edició

18 juliol, 2023

Pau Vallvé, Albert Pla o Joan Dausà són alguns dels noms de la programació musical.

Per segona vegada en aquests mesos previs a encetar plenament l’estiu, Temporada Alta posa a la venda un avançament d’espectacles de la seva programació que es veuran en la seva 32a edició. També es dona a conèixer més propostes de les subseus que el festival té escampades pel territori, afegint Figueres com a novetat, i el disseny del nou cartell, creat per l’artista Enric Pladevall, inspirant-se en l’art de la cal·ligrafia japonesa.

Novament, el festival gironí aposta per la música, amb noms destacats com Pau Vallvé (una nova col·laboració amb el festival Neu!), Albert Pla acompanyat del guitarrista Diego Cortés, Joan Dausà que tancarà la seva gira a Girona, el DJ francès Vitalic Live amb la seva sessió de música electrònica o la formació _juno de Zahara i Martí Perarnau.

Seguint la línia de col·laborar amb reconeguts artistes plàstics per dissenyar el cartell del festival, aquest any Temporada Alta compta amb Enric Pladevall per l’edició 2023. La seva obra porta per títol Gest-batec i està inspirada en l’art de la cal·ligrafia japonesa. Pladevall és un pintor, escultor i artista català, amb reconeixement internacional, i obres destacades a ciutats com Atlanta, Girona, Barcelona, Singapur o països com els Estats Units o Corea.

D’aquesta manera, Pladevall se suma a una extensa llista de personalitats que han col·laborat amb el festival en la creació del cartell, com Antoni Tàpies, Cristina de Middel, Carles Santos, Carmen Calvo, Joan Fontcuberta, Eulàlia Valldosera, Narcís comadira, Eugènia Balcells, Frederic Amat, Carme Sanglas o Ferran Adrià.
Comments are closed.

Back to Top ↑