Notícies Foto: RGB SuportsFoto: RGB Suports

“T’has colat a una festa” és el primer avançament de “Forces d’atracció” dels Pèl de Gall

9 març, 2023

El cinquè treball d’estudi de la banda menorquina es publicarà el pròxim 14 d’abril.

“T’has colat a una festa” (RGB Suports, 2023) és una cançó pop-rock amb una sonoritat alegre, potent i festiva, que ens descriu aquella situació en què molts ens hem trobat en algun o altre moment: el retrobament fortuït amb un antic amor que crèiem oblidat i superat. I malgrat creure que hem passat pàgina, ens adonem que encara sentim atracció per aquella persona. I de manera inesperada, s’enfonsa i ens deixem emportar pels nostres sentiments, que han revifat i ara estan desfermats i sense control.

En una realitat paral·lela, un grup d’ossos de peluix estan celebrant una festa. S’ho estan passant d’allò més bé, però no tardem a adonar-nos que un d’ells sembla trist, amb el cap a un altre lloc. Aquesta és la sinopsi del videoclip de “T’has colat a una festa”.

Al llarga durada, produït i enregistrat a l’estudi d’en David Rosell (Estudis Ca’n Pardaler), i masteritzat per Carlos Hernández Carbonell, a l’estudi CHC; hi trobem una àmplia varietat d’estils i matisos, on predomina un pop-rock modern, fresc i festiu, amb algunes pinzellades de música urbana i fins i tot d’electrònica.
Comments are closed.

Back to Top ↑