Notícies Foto: CoopulaFoto: Coopula

The Goliards Collective declaren el seu amor 100% analògic amb “Què és el que tens?”

15 març, 2024

Els andreuencs avancen un segon senzill del seu proper disc de temes propis, amb el seu característic ska-jazz i en català.

The Goliards Collective treballen la recepta de ritmes jamaicans amb una sonoritat d’una altra època. Presenten un segon senzill com una declaració d’amor espontani, a “Què és el que tens?” ens evoquen a les mirades furtives i les papallones a l’estomac, aquestes que poden aparèixer en qualsevol racó.

Aquest any publicaran el seu primer disc de cançons originals en clau reggae i en català. Per fer-ho ho han grabat amb cinta analògica per trobar aquella sonoritat tan característica de la dècada dels 60 i 70. El treball s’ha gravat a l’estudi 100% anàlogic de Dr. Dubwiser, amb la producció de Roberto Sanchez i el recolzament del Reggus.

Enregistrat a foc lent i cuinat d’una manera molt especial per frenar els temps frenètics en els que vivim! Serà el primer disc de temes propis dels de Sant Andreu de Palomar i veurà la llum el 26 d’abril i que l’han batejat amb el títol de Reggae Suau.
Comments are closed.

Back to Top ↑