Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

“Tota la vida”, avançament del que serà el nou disc d’Iglú

20 gener, 2024

El so que els caracteritza fusionant l’indie britànic amb el bedroom-pop modern.

L’aventura creativa d’Iglú va més enllà de la música. Treballen de manera independent i autoproduïda, encarregant-se de tot, des de la composició fins a la producció, passant per la part visual i de màrqueting. Tot això neix i es du a terme des d’una habitació de l’Eixample de Barcelona, on han passat hores i hores fent música i somiant en fer-la arribar al públic català.

Després de dos discos i col·laboracions amb una gran quantitat d’artistes de l’escena com el Lluc, Massaviu, Roserona, Gerard Aledo i Guineu, entre d’altres, Iglú torna amb el seu tercer treball per consolidar-se en el món de la música catalana, de la mà del segell Delirics. El grup barceloní vol transmetre tot allò que el seu so sempre ha fet: gaudir de la vida al màxim, envoltats de la gent que estimen.

El primer senzil del nou projecte d’Iglú és “Tota la vida”. Una oda a la superació personal i a la llibertat d’atrevir-se a viure sense por. La cançó reflecteix les inquietuds i les pors que, molts de nosaltres, portem tota la vida explorant i que mai trobem el moment de trencar-les i aventurar-nos més enllà dels límits autoimposats. “Tota la vida” captura l’essència del grup, transmetent una alegria contagiosa i un optimisme que defineix l’estil distintiu de la banda.
Comments are closed.

Back to Top ↑