Notícies Foto: Reinhard MayrFoto: Reinhard Mayr

“Tríptica” és el resultat del recorregut i primer viatge com a creadora, intèrpret i productora d’Alba Haro

20 novembre, 2023

El disc sortirà el proper dia 30 i és un concepte musicat i una oda al despertar en forma d’EP, enregistrat a Cadis, Viena i Barcelona.

El disc sorgeix a partir del concepte d’Aurora, de la filòsofa Maria Zambrano, barrejat amb la introspecció i la necessitat d’expressar aquesta pluralitat artística. Un inici i final d’una etapa que coincideix amb l’inici d’una altra. Un concepte musicat i una oda al despertar en forma d’EP, enregistrat a Cadis, Viena i Barcelona.

Nascuda a Barcelona (1984) amb arrels de Jaén, Alba Haro als cinc anys coneix el violoncel i s’hi decanta com a instrument principal.

Recentment becada pel Berklee College of Music (EUA) va aconseguir la menció Summa Cum Laude al Màster de Producció i Interpretació pel seu treball “Cantes Libres” en el qual a través del violoncel investiga els cants de Pastora Pavón.

Eclèctica, destaca experiències artístiques com “Nit transfigurada” amb Sir Neville Marriner i l’Orquestra de Cadaqués, l’espectacle “Piturrino i jo” amb Carles Santos, “Cançons de Kurt Weill” amb Ute Lemper i Bcn 216, la gira amb el Teatre Lliure posant la banda sonora a “Jane Eyre” amb Clara Peya, la gira que porta a terme amb Vanesa Martín i el recent projecte propi anomenat “Playeras” amb Javier Galiana i Rosario Toledo.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑